Lajme

Ditën e djeshme Bindja Demokraike zhvilloi një takim në Orikum, të qytetit të Vlorës

Ditën e djeshme Bindja Demokraike zhvilloi një takim në Orikum, të qytetit të Vlorës. Takim me shtabin elektoral Orikum si dhe simpatizantët e partisë Bindja Demokratike. Një takim i drejtuar nga Z.Ardi Kollozi, drejtuesi politik i Bindjes Demokratike për qarkun e Vlorës.

Përgjatë takimit u fol për programin zgjedhor të BD Vlorë, reformat që do të ndërmerren pas 25 Prillit, si dhe ndryshimi që pritet të prek çdo qytetar të Vlorës që beson në të. Pritje e ngrohtë në Orikum, që na mbushin me shpresë për të vazhduar përpara nismën tonë për të sjell ndryshimin, më të mirën për çdo qytetar.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: