Lajme

Djegia e plehrave në fushën e mbetjeve në Vlorë, Agjensia e Mjedisit nis monitorimin, priten masa

Agjencia Rajonale e Mjedisit Fier-Vlorë-Gjirokastër ka nisur monitorimin e ndotjes së ajrit në qytetin e Vlorës.

Makina e cila bën matjet e ndotjes është vendosur pranë pikës së grumbullimit të mbeturinave dhe pritet që ditën e enjte të përfundojë analizimin e situatës së ajrit.

Ndotja nga zjarri ne mbeturina është e madhe thonë burime nga kjo Agjenci. Të enjten përpunohen të dhënat dhe pritet të nisin procedurat për masat që do të merren.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close