fbpx
Lajme

Do të deportohet në Shqipëri/ Su lmoi dy gra në në Britani, merret vendimi për ‘përd hunuesin’ shqiptar (Emri)

Një 42- vjeçar shqiptar me emrin Altin Bushati është dë nuar me 13 vite bu rg në Britani pasi kishte su lmuar dy gra në 2017.

Mediat angleze raportojnë se Bushati kishte qël lime për t’i përd hunuar këto gra dhe kishte ten tuar me forcë t’i detyronte për të kryer marr ëdhënie se ksuale me të.

Ato e etiketojnë Altin Bushatin si një ‘përd hunuesi i Harlow’.

Ai u arr estua më 7 korrik të 2017 në Harlow dhe su lmet kishin ndodhur brenda në harkun kohor të një viti, në korrik 2016 dhe 2017.

Përfundimisht ai u shpall fajtor për katër ak uza, për përd hunim, dy ak uza su lmi fizik dhe një ak uzë su lmi se ksual./balkanweb

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button