Lajme

“Do të qeshja por nuk mundem”, Basha tregon arsye përse humbi në zgjedhjet e 25 prillit…

“Trekëndëshit ne humbëm zgjedhjet, sot jemi çliruar nga kjo peshë nuk ka më vend e keqja është në një qoshe përballe nesh jemi të pajisur me vendosmëri për të prirë një Shqipëri normale dhe europine, zot shpie janë shqiptarët jo një grusht njerëzish.

Do isha përgjigjur duke qeshur por nuk është gjendja që të qesh për respekt të familjeve shqiptare, nuk i kam dëgjuar akuzat ndaj meje sot. Kartën time unë nuk e di ku ndodhet, një anëtar i PD mjafton të figurohet me një kartë ID unë kam votuar me pasaportë e keni me kamera, drejtësinë shqiptare e ka makth trekëndëshi i bermudës, ata s’kanë dalë para drejtësisë kurse unë kam dalë 32 vjec përballë drejtësisë, unë nuk kërcënoj gjyqtarët apo gjykatat.

Këta njerëz janë të lidhur ngushtë me njëri tjetrin, Berisha ka marrë anët më të këqija të Ramës duke i personifikuar”, tha Basha.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: