Lajme

“Do të takohemi, do të më njohësh”/ Mesazhi i administratorit të gurores për anëtarin e fisit Maja

Alfred Karaj i ka dërguar një mesazh pjestarëve të fisit Maja, pak ditë para ngjarjes së dhunshme që ndodhi brenda një lokali.

“Do të takohemi bashkë, do të më njohësh”- ky është mesazhi i fundit që administrator i gurores në Borizane, i ka dërguar një prej pjesëtarëve të fisit Maja.

Në mesazhin e publikuar nga News 24, Karaj i drejtohet Andi Majës, djali i xhaxhait të dy personave të dhunuar Bilbil dhe Jashar Majës.

Biseda mes tyre

Alfred Karaj: Nuk e njoh presionin unë ta harrosh e kam çuar në polici dhe afatin që më dhe mbrëmë deri në orën 10:00. Gjobë nuk mundesh me vënë

Andi Maja: Kush është duke të vënë gjobë. Ti shtëpinë time nuk e shemb dot

Alfred Karaj: Do të takohemi dhe bashkë pa merak, do të më njohësh.

“Do të takohemi, do të më njohësh”/ Mesazhi i

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close