Lajme

Doktori fierak u dhuron një strehë të re familjes në Kallm

Doktori fierak Roel Zoga ka ndihmuar familjen e Abedin Buzit ne Kallm te Vogel me nje kontenier te pershtatur si shtepi per shkak te kushteve teper te veshtira qe familja Buzi jetonte. Pasi ka degjuar rastin ne media, Doktori neurolog, eshte interesuar prane familjes per ti rikonstruktuar shtepine ekzistuese, por ajo ka qene thuajse e rrenuar dhe e pamundur per tu riparuar dhe rinovuar.

Keshtu qe eshte menduar per nje strehe e cila do i zgjidhe perkohesisht problemin kesaj familje, qe jetonte thuajse ne qiell te hapur. Familja Buzi e ka pritur me shume gezim kete dhurate dhe menjehere eshte akomoduar aty, pasi dimri eshte teper i veshtire ne shtepine e vjeter.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: