Lajme

Drejtoresha e spitalit të Vlorës Bruna Mersini në një dalje Live për mediat e Vlorës

PARTIA DEMOKRATIKE DITEN E SOTME KUR KA FILLUAR VAKSINIMI I OPERATOREVE TURISTIK KA DALE NE NJE DEKLARATE MBI QENDRIMIN E SAJ NE LIDHJE ME PROCESIN E VAKSINIMIT.

NE ATE DEKLARATE PRETENDOHET MOSPOLITIZIMI I PROCESIT POR E KUNDERTA FLET HAPUR DHE QARTE. QE TE POLITIZOSH SHENDETIN E NJEREZVE EDHE PERSONELIN SHENDETESORE TASHME ESHTE NJE METODE E VJETER E KESAJ PARTIE QE PERBALLE NJE PROCESI TEPER KORREKT E PROFESIONAL I NGEL VETEM BALTOSJA.

ESHTE NJE PROFIL I NJOHUR TASHME PER TE GJITHE KOMUNITETIN PANIKU QE KA KJO PARTI. ESHTE PANIKU EDHE DASHAKEQESIA NDAJ SHENDETIT EDHE VETE JETES NE KETE QYTET QE I KA ERRUR SYTE ME DINAMIKEN POZITIVE TE PROFESIONALIZIMIT NE PERBALLJEN E PANDEMISE SI DHE VAKSINIMIT. SKADENCA KA VETEM NJE FAKT: KA SKADUAR POLITIKA E PARTISE SE KETYRE NJEREZVE QE PREJ DITES SE SOTME DO TE PERBALLEN NE ORGANET E DREJTESISE. QE TE MOS DISH TE LEXOSH DATAT E AMBALAZHIMEVE EDHE TE PERDORESH ME QELLIMIN E VETEM,ATE TE PANIKUT KA PERBALLE VETEM NJE PERGJIGJE: GARANCINE 100% TE PROCESIT TE VAKSINA DHE VAZHDIMIN ME RRITME FANTASTIKE QE JETA TE VAZHDOJE E QETE PA PRESIONIN PSIKOLOGJIK DHE EGERSINE E PANDEMISE. VAKSINA KA VETEM NJE NGJYRE: NGJYREN E JETES EDHE TE KARAKTERIT PER TE NDALUAR TE KEQEN ME PASOJAT E SAJ!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: