Lajme

Drejtori i Ujësjellës Kanalizime, Shkëlqim Leskaj në terren së bashku me specialistët

Drejtori i Ujësjellës Kanalizime, Shkëlqim Leskaj në terren së bashku me specialistët dhe punëtorët e Sektorit të Kanalizimeve, për të monitoruar situatën në qytet nga reshjet e shiut me intensitet.

Gatishmëri maksimale dhe me prezencë në të gjithë qytetin e punonjësve tanë për të ndërhyrë në zgjidhjen e çdo problematike që mund të shfaqet.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close