Lajme

Dritan Leli dhe ambasadori gjerman Peter Zingraf me një project tjetër i rëndësishëm, kapsulimi i mbetjeve në Vlorë dhe Orikum

Kryetari i Bashkisë Vlorë  Dritan Leli,  mbas takimit në Bashki me ambasadorin gjerman Peter Zingraf, për të folur rreth të gjitha bashkëpunimeve që kanë  nisur e do të zhvillojmë së bashku.

U ndalën te një project tjetër i rëndësishëm  për Menaxhimin e Integruar të Mbetjeve Urbane, është kapsulimi i mbetjeve 25 vjeçare në dy vendet e depozitimeve ekzistuese, në Vlorë dhe Orikum.

Me ambasadorin gjerman, u ndalëm në njërën prej këtyre pikave ku, falë ndërhyrjes së këtij projekti, zona do të rehabilitohet krejtësisht!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: