Lajme

Dritan Leli, Me urimin më të bukur për mësuesen e tij të parë Afije Suliotin, foto sa 1000 fjalë plot dashuri dhe respekt

Ja si e nis ditën kryetari i bashkisë së Vlorës Dritan Leli, me urimin më të bukur për mësuesen e tij të parë Afije Suliotin dhe të gjithë mësuesit që festojne sot, foto sa 1000 fjalë plot dashuri dhe respekt.

Mirëmëngjes dhe gëzuar 7 marsin të gjithë mësuesve! Urimet më të përulura, vlerësim e mirënjohje për përkushtimin e të gjithëve! Do veçoj mësuesen time të parë, Afije Suliotin, si njeriun e parë, pas prindërve, që më mësoi e edukoi me vlerat njerëzore. Ishte bërë e zakonshme, çdo vit, që t’ia jepja lulet vetë, por sot, për shkak të Covidit, po t’i dërgoj me Kozin, vajzën tënde e mikeshën time. Të përqafoj fort! GËZUAR gjithë misionarëve të dijes dhe edukimit që lënë gjurmë të pashlyeshme në kujtesën e të gjithëve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: