fbpx
Lajme

Dritan Leli, Në 28 Nëntor, në ngritjen e flamurit të mos krijoni grumbullime njerëzish!

Kryetari i bashkise Dritan Leli shkruan ne faqen e ti FB se “Më vjen keq që këtë vit, për ditët që identifikojnë Vlorën, nuk do të kemi festimin e përvitshëm. Sipas protokollit shtetëror, nesër, në 28 Nëntor, në ngritjen e flamurit, ora 10.00, do të jenë të pranishëm vetëm Presidenti i Shqipërisë, Kryeministri, Kryetari i Kuvendit, Prefekti dhe Kryetari i Bashkisë. Jeni të lutur që në emër të shëndetit të të gjithëve, të mos krijoni grumbullime njerëzish! Festat do t’i gëzojmë sërish, si më parë, sot duhet të mbrojmë veten dhe këdo që kemi pranë!

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button