Lajme

Dritan Leli takim me përfaqësues nga Milano në kuadër të projektit ‘Valore Green’

Në vijim të bashkëpunimit që ka nisur prej muajsh, me Bashkinë e Milanos dhe Shoqatën Celim, për të zhvilluar më tej qëllimet e projektit ‘Valore Green’, prita në zyrë përfaqësuesit që erdhën nga Italia për të diskutuar ecurinë e projektit, por edhe mundësitë e reja që do të hapen në dobi të mjedisit. Që një qytet turistik si Vlora të jetë i pastër dhe i mirëmbajtur, sipas standardeve bashkëkohore, do të vijojmë të kemi prioritet zgjidhjen afatgjatë të mbetjeve në qytet.

Nga Dritan Leli

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: