fbpx
Lajme

Dritan Leli takim për të diskutuar nevojat e komunitetit

Nga Dritan Leli

Në fund të takimeve që kishim parashikuar për sot, brenda të gjitha masave parandaluese të Covid 19, u mblodhëm me Kryetaren e Keshillit Bashkiak, administratorin e njësisë administrative Shushicë, Drejtorin e Investime Publike Trasportit dhe Strehimit Social dhe kryeplakun e zonës, për të parë të gjitha mundësitë e ndërhyrjeve ndërsa jemi në detajet e fundit të buxhetit të 2021. Nevojat e komunitetit janë primare dhe do të përpiqemi të shkojmë gjithkund ku problemi është i ngutshëm.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button