Lajme

Dukat Fushë një gjarpër ka dal në mes të fshatit kërkon ujë

Në disa nga fshatrat e Vlorës në muajt e verës fillojnë e shfaqen gjarpërinjtë. Një gjë e tillë ka ndodhur edhe në Dukat Fushë ku një gjarpër ka dal në mes të fshatit  kërkon ujë.

Në verë një situatë e tillë ndodh shpesh në fshatrat e Vlorës ku janë të shpeshtë gjarpërinjtë të cilët në thatësirë dalin dhe kërkojnë ujë.

Prezent në zonë janë gjithashtu edhe gjarpërinjtë e shtëpisë, sikurse njihet ndryshe, të cilët janë mbrojtës të territorit sipas legjendave urbane në Vlorë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: