Lajme

Dy efektivët e policisë gjejnë portofolin plot me lekë dhe euro në Velipojë, ia dorëzojnë pronarit

Një tjetër gjest fisnik i efektivëve shqiptarë të policisë. Dy policë patrulle në Velipojë kanë gjetur një portofol me një shumë të konsiderueshme lekësh dhe eurosh dhe ia kanë dorëzuar të zotit.

Drejtori i Drejtorisë Vendore të Policisë Shkodër Ervin Hodaj ka falënderuar në emër dhe të Drejtorit të Përgjithshëm të Policisë së Shtetit, punonjësit e Policisë, për gjestin e bërë ditën djeshme, të cilët treguan integritet dhe i bënë një shërbim të mirë Policisë së Shtetit në drejtim të imazhit dhe rritjes së besimit edhe më shumë të qytetarëve te Policia e Shtetit.

Dy efektivët e policisë gjejnë portofolin plot me lekë dheDy efektivët e policisë gjejnë portofolin plot me lekë dhe
Mëngjesin e djeshëm, në plazhin e Velipojës, 2 punonjës policie që patrullojnë me biçikleta, Kristian Koçeku dhe Samet Qotaj, gjatë patrullimit, në rrugën nr. 10, kanë gjetur në tokë një portofol me një shumë të konsiderueshme lekësh dhe euro.

Menjëherë ata kanë njoftuar sallën operative, e cila bëri me dije punonjësit e Policisë që në Sallën Operative kishte mbërritur një telefonatë për një portofol të humbur disa minuta më parë.

Punonjësit kanë takuar personin që kishte humbur portofolin, në adresën e dhënë nga Salla Operative, dhe i kanë dorëzuar atij portofolin me shumën e parave.

I zoti i portofolit ka falënderuar punonjësit e Policisë, për gjestin e tyre, që tregon vërtet misionin që ka Policia, shërbimin ndaj qytetarëve.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close