LajmeTurizëm

Dy jahte turistike vizituan sot portin e Durrësit, 79 të tillë që nga janari

Ditën e sotme në portin e Durrësit u ndalën dy jahtet turistike “Queen Ana” me flamur të Ishujve Kajman dhe “Thalia”, me flamur Kingstown.

Dy jahtet turistike kanë mbërritur në Durrës pas ndalesave respektivisht në Portin e Dubrovnikut (Kroaci) dhe Tivarit (Mali i Zi).

I pari ka gjatësi 23,95 m dhe gjerësi 6,52 m, është akostuar në molin nr. 5 dhe është ndalur në Durrës pas lundrimit nga Dubrovniku, ndërsa i dyti vjen nga Mali i Zi. Që nga fillimi i këtij viti në Durrës janë ankoruar 79 jahte turistike të madhësive të ndryshme.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: