KultureLajme

Dy mësuese të shkollës Elite në Vlorë marrin titullin e Ambasadorit për paqe

Dy mësuese të nderuara të shkollës Elite  në Vlorë Znj. RITA NELAJ dhe Znj. OLTJANA SEITAJ marrin titullin e Ambasadorit për paqe! I urojmë suksese në misionin e tyre të bukur si anëtare të FPU-së.!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: