Lajme

Dy të shoqëruar në Skrapar

Një 24-vjeçar i shpallur në kërkim për p lagosje më t hikë të dy personave para 4 ditësh është kapur në Skrapar. Gjithashtu u ar restua një 33-vjeçar pasi d hunoi nënën e tij.

Skrapar Kapet dhe ndalohet 1 shtetas i shpallur në kërkim p olicor.  Nga specialistët e Seksionit për K rimet u bë kapja dhe ndalimi i shtetasit të shpallur në kërkim K. M., 24 vjeç, banues në Skrapar. Ky shtetas, në bashkëpunim me shtetasin Xh. M., më datë 20.02.2021, ka p lagosur me mjet p rerës (t hikë), shtetasit E. M. dhe A. Ç. Ndërkohë, vijon puna për k apjen dhe ndalimin e shtetasit Xh. M.

Materialet u referuan në P rokurorinë e Rrethit G jyqësor Berat, për veprime të mëtejshme. Gjithashtu, po nga specialistët e Seksionit për Krimet u bë ar restimi në flagrancë i shtetasit F. Sh., 33 vjeç, banues në Skrapar, pasi ka ushtruar d hunë f izike dhe p sikologjike ndaj nënës së tij. Materialet i kaluan P rokurorisë së Rrethit G jyqësor Berat, për veprën p enale “D huna në familje”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: