Lajme

E fundit, Mbyllet kati i parë dhe i dytë në Universitetin “Ismail Qemali” në Vlorë, shkak konfirmimi i tre rasteve !

Mbyllet kati i parë dhe i dytë në universitetin Ismail Qemali, godina e rektoratit. Gjithashtu edhe departement i biologjisë pranë këtij universiteti. Shkak konfirmimi i tre rasteve të konfirmuar me covid prane universitetit të Vlorës. Ndërkohë edhe 10 persona janë karantinuar deri në mbëritjen e përgjigjes së tamponit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close