fbpx
Lajme

E “heqin qafe” biznesmenin e njohur në Santorini, ja cfarë i ndodhi

Një nga hotelierët më të njohur të Santorini u gjet i vd ekur mëngjesin e sotëm. Sipas informacioneve nga zogla.gr, ky është biznesmeni Nikos Halaris, pronar i hotelit “Nikos Villas”.

Rreth orës 9 të mëngjesit, banorët e zonës thirrën Departamentin e Zjarrfikësve ndërsa panë tym nga brenda hotelit dhe konkretisht nga pritja. Kur mbërritën zja rrfikësit zbuluan se i vetmi vend ku kishte zja rr ishte në trupin e pronarit 69-vjeçar. Disa persona të identifikuar i kishin dje gur trupin, ndoshta të gjallë.

Askush nuk mund ta dijë se çfarë ka ndodhur më parë dhe nëse autori ose autorët e kr imit kanë go ditur dhe më pas janë përpjekur të dj egin 69-vjeçarin për tu zhd ukur. Sidoqoftë, pjesa tjetër e hotelit nuk u shqetësua.

Çështja u konsiderua shumë serioze dhe për këtë arsye oficerët e policisë nga departamenti i vr asjeve do të shkojnë nesër në ishullin e bukur për të ndihmuar në hetimet. Sipas informacionit, janë identifikuar disa gjurmë që mund të jenë gj ak, por mbeten për tu identifikuar në laborator.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button