Lajme

E PAZAKONTË/ Këngëtari Ed Sheeran, ndërton kishë dhe varrin e tij në shtëpi

Këngëtari Ed Sheeran ka përfunduar punimet në kishën e tij private, në të cilën ka ndërtuar edhe varrin, në mjediset e shtëpisë së tij në East Suffolk. Daily Mail raporton se puna në kishë filloi më shumë se 19 muaj më parë.

Ndërtesa e quajtur nga vendasit “Sheeranville” ka një formë varke dhe një kullë mbresëlënëse, ku këngëtari dhe të dashurit e tij mund të meditojnë, të luten dhe të relaksohen. Ajo është e gjatë 65 metra, e kompletuar me një shkallë spirale.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close