Lajme

E turpshme/ Vlorë, Cifti ka.pet duke bërë se*s në varr.ezat e dëshmorëve (Video +18)

Vlorë, Cifti kapet duke bërë seks pa pikë turpi në varrezat e dëshmorëve. Disa Video kanë mbërritur në redaksinë e Vlora News nga një qytetar anonim ditën e sotme, në video shfaqet një cift duke kryer marëdh.ënie seksuale në varrezat e dëshmorëve në qytetin e Vlorës.

“Ja në varrrezat e deshmorëve, po bëhet se s, turp turp i madh” thotë qytetari i sh.okuar dhe i ha.bitur nga ajo që pa. Shpresojmë që episode të tilla të mos ndodhin më dhe te merren masa.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close