fbpx
Lajme

E vr anë dhe ia ndanë trupin në copa, zbulohen detaje të rënda rreth kr imit ndaj 17-vjeçarit(Emri+foto)

Ashtu siç e kemi raportuar dhe më herët detektivët e Dublin kanë gjetur pjesët e trupit të një njeriu të futur në një çantë sportive. Mediat kanë zbuluar detaje të reja, pasi gjy mtyrët e gjetura i përkasin një djali 17 vjeçar të vr arë në mënyrë br utale. Keane Mulready-Woods u shpall i humbur me datë 12 janar rreth orës 6 pasdite, kohë kur edhe familjarët e kishin parë për herë të fundit.

Mësohet se pas kësaj ngjarje të rëndë qendrojnë ba ndat irlandeze, të cilat pasi e vr anë 17 vjeçarin e ndanë trupin e tij në copa-copa. Një pjesë e trupit të tij u gjet në një çantë sportive në Coolock, ndërsa pjesa tjetër e trupit u gjet në makinë e dje gur të Mërkurën në Drumcondra.

Detektivët e përshkruan vr asjen si “një sulm br utal dhe të eg ër ndaj një fëmije”.

“Ky është një s ulm bru tal dhe i eg ër ndaj një fëmije dhe është plotësisht i papranueshëm në çdo shoqëri normale demokratike. Niveli i dh unës është tro nditës dhe hetimi për vr asjen e Keane po bashkërendohet edhe nga Drogheda Garda Station”, thuhet në komunikatë e policisë.

Nuk dihen ende shkaqet që kanë çuar drejt këtij kri mi mak abër.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button