Lajme

E zhdukur prej 5 ditësh, gjendet 20-vjeçarja shqiptare në Gjermani

Gjendet Laura Nuhiu! Një dëshmitar shqiptaren e zhdukur nga shtëpia që prej datës 19 qershor duke vënë në alarm familjen e të resë. Një person ka arritur ta njohë prej fotove të shpërndara, duke u kthyer pranë familjes.

Të premten e kaluar, Laura Nuhiu u drejtua për në Mannheim por telefoni i saj u fik krejt papritur u zhduk. Duke mos njoftuar as prindërit se kishte mbërritur në destinacion. Ajo gjithashtu i tha mikes se po “ndihej në siklet” pasi që ishte në mesin e një grupi të burrave. Pas kthimit në familje, ajo pritet që të tregojë edhe për itinerarin e saj dhe arsyen e zhdukjes.AZ

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: