Lajme

Edhe 22 Ditë! Thirje rinisë: Votoni partinë demokratike (Foto)

Nga Sara Bodo

Takim me Votues për herë të parë! Votimi juaj për herë të parë përkon me një moment delikat që ndodhet vendi, i cili në këto 8 vjet ka bërë hapa mbrapa në shumë drejtime.

Kemi mbetur jashtë dyerve të Evropës, papunësia është rritur, truri i vendit dhe rinia po ikin të gjithë jashtë, arsimi është në nivelet më të ulëta dhe shumë e shumë negativitete që gjithsecili prej jush i ndesh në përditëshmëri, në familje, shkollë, punë e shoqëri. E gjitha kjo duhet të ndryshojë sepse nëse vazhdon kështu, rrezikojmë të këqija edhe më të mëdha. Edhe 22 Dite!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: