Lajme

“Ekomuzeumi i Zvërnecit…”dekorim i fasadave të Bunkerëve

PROJEKTI: “Ekomuzeumi i Zvërnecit…”

#workinprogress. Merr gjithnjë e më shumë formë Ekomuzeumi i Zvërnecit dhe përpjekja e Shoqatës “CERCI” për t’i dhuruar Peizazhit të Mbrojtur Vjosë – Nartë itinerare të reja, që ndërthurin natyrën me Artin Publik për të promovuar turizmin e qëndrueshëm dhe për të ndërgjegjësuar brezat e rinj mbi sfidat mjedisore globale.

U angazhua piktori Harilla Ibrahimi. Piktori i mirënjohur vlonjat #StreetArt Franko Dine bëri plotësisht të mundur dekorimin e fasadave të Bunkerë – Galerive, ku pasqyrohen speciet e zonës dhe objektivat e zhvillimit të qëndrueshëm të Kombeve të Bashkuara, që përkojnë njëkohësisht me fjalët kyc të projektit në fjalë :#natyrë #kulturë #trashëgimi #komunitet

Ky projekt mbështetet nga programi #GreenAl. “Fuqizimi i organizatave të Shoqërisë Civile për Mbrojtjen e Mjedisit në Shqipëri”, Embassy of Sweden in Tirana, i financuar nga Agjencia Ndërkombëtare Suedeze për Bashkëpunim dhe Zhvillim Sida – Styrelsen för Internationellt Utvecklingssamarbete i zbatuar nga Co-PLAN Institute for Habitat Development në bashkëpunim me CISP Sviluppo dei Popoli, VIS Albania, COSV – Cooperazione per lo Sviluppo.

#ekomuzeumiizvërnecit #natyrë  #kulturë  #trashëgimi #komunitet

 

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close