Lajme

Elbasan, arrest për 58-vjecarin

G jykata e Elbasanit vendosi a rrest me burg për 58-vjeçarin Koço Buzo i cili dy ditë më parë ekzekutoi bashkëshorten e tij Liljana Buzo në prezencë të djalit, pasi kjo e fundit doli nga gjykata në seancën e divorcit. Pasi dëgjoi pretencën e prokurorit Petref Asllani, gjykatësi Bujar Musta duke vlerësuar ngjarjen e rëndë, vendosi që ta linte në b urg.

54-vjeçarja sapo kishte mbaruar seancën për procesin e divorcit, kur bashkëshorti, i cili po e priste jashtë, i është afruar dhe ka qëlluar fillimisht me t hikë dhe më pas e ka q ëlluar 7 herë me k allashnikov pas shpine. Sapo ka ndodhur ngjarja autori është neutralizuar nga personat në rrugë dhe policia duke e ar restuar. Pas k rimit 58-vjeçari ka thënë se gruaja donte që të ndahej prej tij dhe këtu kishte nisur zanafilla e k onfliktit. Ai thotë se i kishte kërkuar bashkëshorte më përpara që të mos shkonte në gjykatë për të kërkuar urdhër mbrojtje për d hunë në familje që të mos shkonte në b urg.

P lumbat kapën edhe dy kalimtarë të rastësishëm, të dy jashtë r rezikut për jetën. Njëri prej tyre është me profesion avokat, teksa dita e tij e punës në gjykatë nuk shkoi si zakonisht por ende nuk dihej nëse ishte avokat i çështjes. Në vendin e ngjarjes është gjetur dhe ar ma e k rimit, tip kallashnikov, bashkë një t hikë që 58-vjeçari Koço Buzo kishte me vete.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: