fbpx
Lajme

Elio, 9-vjeçari nga Kukësi ka nevojë për ndihmën tënde: Ja mesazhi i vogëlushit i cili kërkon të jetojë

Një nëntë vjeçar nga Kukësi, ka nevojë për ndihmën e çdo shqiptari anembanë botës. Bëhet fjalë për vogëlushin Elio Rexhmati, i cili nevoje urgjente per transplantin e palces kurrizore, ne Gjermani, pasi ka nje sëmundje të rrallë. Thirrjes për ta ndihmuar Elion që të vazhdojë të buzëqeshë i janë bashkuar shumë njerëz publikë disa prej te cileve do i bashkengjisim me poshte, duke e shpërndarë thirrjen e tij dhe kontribuar.

Shuma që nevojitet është 224 mijë euro, ndaj nevoja për ndihmën e secilit, sado qoftë ajo, është imediate. Më poshtë po ju sjellim thirrjen e vetë Elios dhe të familjes së tij, me shpresën që secili prej jush të mund të japë kontributin e tij dhe të shpërndajë njoftimin tek miqtë.

ELIO REXHMATI, 9-vjecari nga Kukesi eshte diagnostikuar me LINFOM MALINJE B-NHL. Ka nevoje urgjente per transplantin e palces kurrizore, ne Gjermani. Shuma urgjente qe duhet mbledhur eshte 224,000,00 €. Familja e ELIOS ju lutet te kontribuoni ne llogarite e meposhtme: Mbajtesi i llogarise: Rexhmati Xhevdet BasriNumri i llogarise ne lek:AL84209110810000108992930001 Numri i llogarise ne Euro: AL51209110810000088992940102 IBAN: FEFAALTR Albania, Tirane, Bulevardi Blu nr 42, Kamez.Emri i Bankes: PRO CREDIT BANK TEL: 0699188277 TEL: 004915229183505 Linku i Gofundme ne bion e @elio9rexhmati https://www.gofundme.com/f/1wckxun5ao?utm_source=facebook

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button