Lajme

Emigranti shqiptar ndihmon 40 familje të varfra në Fier, feston Kurban Bajramin në vendlindje

Julian Skëndaj është emigrant në Suedi, aty ku ka ndërtuar familjen dhe jetën e tij. Por, vazhdimisht kthehet në Shqipëri, sepse ka mision, bamirësinë. Për festën e Kurban Bajramit, ka shkuar në rrethinat e Fierit për të ndihmuar 40 familjet më të varfra të zonës.

“Këto familje i kemi përzgjedhur nëpërmjet disa kontakteve që kemi, janë familjet më të skamura në fshatrat rreth Fierit. Disa prej tyre i kemi ndihmuar më parë, disa jo dhe është hera e parë sot. Kemi sakrifikuar 10 shelegë”, shprehet Juliani. Ai i ka ofruar mundësinë 40 familjeve për të festuar këtë ditë, duke shpërndarë ushqime.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: