Lajme

Emrat/ Ndryshime në qeveri, Rama firmos lëvizjet e 3 zv.ministrave

Kryeministri Edi Rama ka firmosur ndryshime dhe emërime të reja në 3 ministri. Mësohet se, Denada Seferi është emëruar zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Enio Civici zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural, Vilma Bello zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit.

Vendimi

Vendime të miratuara në mbledhjen e Këshillit të Ministrave, datë 13 Tetor 2021:

Znj. Denada Seferi emërohet zëvendësministër i Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale.

Enio Civici emërohet zëvendësministër i Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural.

Znj. Vilma Bello emërohet zëvendësministër i Turizmit dhe Mjedisit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: