Lajme

Epíke/ U dhùnua nga pòlicisa por ja çfarë shkruhet në dosjen e prokurorisë

Avokati Altin Goxhaj ka publikuar historinë e një të riu që u shoqërua nga ana e pòlicisë, pasi ishte në një prôtestë në sheshin Skënderbej në datën 15 Maj. Edhe pse u dhùnua nga ana e Pòlicisë, në dosjen e Prokurorisë thuhet se Nderim Kurti i ka rënë vetë me kokë policeve dhe makinës.

“Ky shtetas ka tèntuar që të na gjùajë me kokë ne, dhe makinës së pòlicisë”, thuhet në dosjen e prokurisë, duke iu referuar dëshmive të pòlicisë.

Postimi i Goxhajt;  Sot ishim në Prokurori me @Nderim kurti, qe u dhùnua me grushta dhe shkelma dhe u bu.rgos nga b.anditët e Gjeneral Leshit dhe Kontekstualistit Ardi Veliu sepse lexoi një poezi kundër dí ktaturës që kishte shkruar vetë!

Më së fundi pas 1 muaji u njohëm me dosjen e akùzës! Sipas Pòlicisë dhe Prokurorisë informaticieni Nderim Kurti, që s’kishte propvuar kurrë në jetë çfarë është Pòlicia e le më qèlia, pasi kishte mas.akruar me grùshta 3 pòlicë ku më i shkurtri prej tyre ishte gjys koke më i gjatë, dhe më i dobti sa 2fishi i Nderimit, Nderimi kishte filluar të g.odiste me kokë makinën duke e bërë côpash,  Ja pra, u zbulua se pse u gj.akos Nderimi dhe sipas raportit mjekoligjor pl.agët i shkaktuan pááftësi të përkohshme për punë deri në 9 ditë!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: