Lajme

Eshtë gjetur te gjyqi i vjetër Vlorë një qen race ngjyrë kaf

Eshtë gjetur te gjyqi i vjetër Vlorë një qen race ngjyrë kaf, Personit që mund ti ket humbur dhe e kërkon të shkruaj te inboxi i VloraNews, dhe të lër një numër telefoni të komunikoj me personin që e ka qenin në këto momente.Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close