Lajme

Drejtor i Butrintit Eri Sulo largohet nga Parku Kombëtar Butrint për një post në qeverinë Rama, ja kush e zëvendëson

Drejtori i Butrintit Eri Sulo largohet nga Parku Kombetar Butrint per nje post ne qeverine Rama .

Ne vend te tij eshte emeruar Everest Elmazaj specialt i mjedisit deri me tani prane parkut kombetar.

Burime mediatike thone se ky zhvillim ka marre miratimin e institucionit te deputetit te zones dhe Ministrise se Kultures dhe pritet te behet publik se shpejti.

Ndryshimi vjen ne nje kohe kur menaxhimi i Butintit ka hyre ne nje faze te re. Nen drejtimin e zotit Sulo Butrinti mori nje imazh konkurues dhe promovues duke njohur rritje te vazhdueshme te numerit te vizitoreve kryesisht vitin e fundit .

Eri Sulo mesohet se mund te jete pjes e stafit te ministres Balluku ne ministrine e saj .

Ndryshime ka edhe ne drejtorine e Ujesjellesit Sarande dhe disa institucione te tjera por qe zyrtare te PS kane kerkuar qe keto zhvillime te qendrojne larg medias dhe mos te behet publike

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close