Lajme

Fabrika e këpucëve“PANTHER ALBANIA“SH.P.K. që ndodhet në Babicë të madhe në Vlorë kërkon punonjës

Fabrika e këpucëve “ PANTHER ALBANIA “ SH.P.K. që ndodhet në Babicë të madhe në Vlorë kërkon të punësojë punonjës në pozicionet -Prerje ( Tranxh ) -Makiniste , -Montim , -Pozicione të tjera… Rroga të mira për çdo pozicion duke vlerësuar vështirësin e punës dhe eksperiencen. PANTHER ALBANIA ofron ambjente dhe kushte shumë të mira pune. Transporti falas.  Ju Mirëpresim. Kontaktoni në këtë numër telefoni: 0697053432.Faleminderit

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close