Lajme

Fal rrogën/ Deputeti bën gjestin e bukur, dhuron rrogën “25 milionë lek” për…

Erion Piciri, ishte i vetmi deputet i Kuvendit të kaluar i cili pranoi mandatin por jo pagën. Ai vendosi që të gjitha pagat që duhet të merrte, t’i mbante shteti dhe t’i përdorte për pandeminë dhe dëmet e tërmetit. Ashtu siç nuk mori asnjë qindrakë sa ishte deputet, Erion Piciri ka vendosur dhe të mos marrë shpërblimin që jep Kuvendi pas përfundimit të manadatit.  Janë rreth 25 milionë lekë të vjetra që Piciri nuk ka pranuar t’i marrë duke ia dhuruar Shteti që t’i përdorë për njerëzit në nevojë.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: