Lajme

Fast Food-i ndërkombëtar KFC së shpejti edhe në Vlorë (Video)

Kompania ndërkombetare KFC së shpejti edhe në Vlorë, një risi për qytetin përsa i përket jo vetëm cilesisë së padiskutueshme të ushqimit por edhe shërbimit të veçantë, vetëshërbimit. E vendosur në ambientet e Cobo Center KFC një nga fast food-et më prestigjoze ofron mundësi punësimi dhe karrierë, aplikoni sa më shpejt.

Në qoftë se nuk keni eksperiencë nuk përbën problem, eksperienca jote tek ne do të jetë garanci për vazhdimësinë e punës tuaj. Na kontakoni në numrin: 0684088283 KFC, koloneli po vjen në Vlorë!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: