KultureLajme

Fëmijêt e QKF “B.Tushi “Vlorë “Pop Talent Festival” Kejt Hitaj fiton festivalin Top Talent në Tiranë

Triumfuan fëmijët e Qkf Vlorë dhe në këtë Konkurim Kombëtar me super çmime ,super vlerësime në Konkursin : “Pop Talent Festival” zhvilluar ne liceun artistik “Jordan Misja ” në Tiranë .

Eshtë një arritje të përballesh me mbi 150 konkurent me artistë dhe profesor ne jurine e nderuar të ketij festivali..

Ketu femijet mèsojne dhe vlerat e njerezve qe i udheheqin profesionalisht dhe ju qendrojnë pranë në ideal dhe profesion .  Fëmijêt e QKF “B.Tushi “Vlorë të përgatitur nga mësuesja Albana Çuro u vlerësuan nga juria dinjitoze e ketij Festivali :

Fituese e Cmimit të Parë 100 pikë Absolut e vlerësuar nga juria e nderuar Kacinari, Saraci. Kacinari :Kejt Hitaj fiton festivalin Top Talent në kategorin e moshës së saj, një cmim që nuk vjen rastësisht dhe i shkon si dhurat mësueses së palodhur, të jashtëzakonshme,të mbrekullushme, të vecantë Albana Curo, kjo eshte pasqyra jote e dashur Albana që nuk thua kur u lodha, më bëri cudi orët e gjata të festivalit që prisje cdo fëmijë të skuadrës tënde ku konkuronte dhe i ndiqje dhe i shoqëroje me sy të mos gabonin dhe ata nuk gabuan, por u vlersuan të gjithë.

Kacinari tha: Nuk u lodh ai Prindi atij e sa femije ka ? 19 i tha dikush në sallë ,është zysha e Vlorës ! Krenar për ty dhe talentet që po dëgjoj, një vlerësim dhe një ndjesi që nuk e kisha provuar kur nga një skuadër kaq perfekte , absolutisht mirënjohje pafund për talentët e tu.

Bravo Vlora përgëzime për cdo fëmijë për punën tënde perfekte në zgjedhjen e këngve dhe notat perfekte ,me këto fjalë magjike përfundoj finalja e këtij festivali! Faleminderit e dashur, suksese artistave te tu. Suksese dashuria dhe krenaria jonë KEJT

Çmimi i I Parë Absolut me 100 pikè – 3 fëmijë, Kejt Hitaj Çmim Absolut 100 pike

Rehina Hatja Çmim Absolut 100 pike, Kristel Qarri Çmim Absolut 100 pikè.

Cmim i 1 Pare 95 -99 pikë -3 fëmijë, Çmim i 2 Dytë u vlerèsuan- 9 fëmijë

Çmim i 3 Tretë u vlerësuan -4 fëmijë. Na kënaqet ,jeni më të mirèt!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Lexo edhe:

Close
Back to top button
Close
%d bloggers like this: