Lajme

Festa e Sulltan Nevruzit, Meta: Një shpresë e re po lind dhe një epokë me mundësi të reja po çel

Presidenti i Shqipërisë, Ilir Meta ka përcjellë një urim për qytetarët me rastin e Festës së Sulltan Nevruzit. Meta thotë se një shpresë e re pol ind për shqiptarët, dhe një epokë me mundësi të reja po çel me rigjallërimin e natyrës.

Ai uron që në zemrën e çdo shqiptari të ketë diell dhe pranverë.

Urimi i Metës: Gëzuar Festën e Sulltan Nevruzit, ditëlindjen e Imam Aliut! U bashkohem sot lutjeve për shëndetin tuaj dhe të çdo anëtari të familjes! Një shpresë e re po lind dhe një epokë me mundësi të reja po çel bashkë me rigjallërimin e natyrës! Diell dhe Pranverë në zemrën e çdo shqiptari! ☀️🌼

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: