Lajme

Festat e fundvitit / Rama: 5 mijë lekë bonus për pensionistët, 11 mijë lekë për ata me pension invaliditeti

Bonus 5 mijë lekë bonus për mbi 695 mijë pensionistët në mbarë vendin, 11 mijë për të gjithë pensionistë me pension invaliditeti. Paketa e gjitha do të jetë 4.3 mld lekë.

“Lëvrimi i bonusit të fundivitet 695 mijë pensionistë prej 5 mijë lekësh të reja. Edhe pse kemi pasur vështirësi që dihen për ne ka qenë e padiskutueshme që jo vetëm për pensionistët por edhe për të tjerë. Kemi pasur një dialog intensiv do akordojmë edhe plus 6000 lekë të tjerë për ata që marrin pension invaliditeti, që shkojnë në 11000 mijë lekë të vjetra si kompensim i nevojshëm dhe i merituar bazuar edhe në rezultatet e dialogu që kemi zhvilluar. Do mbështesim 64 mijë familje me ndihmë ekonomike. Mbeten në vëmendje për t’u mbështetur edhe me bosin e fundvitit”, ka thënë Rama.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close