Lajme

Fier, lagjet zgjohen nën pushtetin e ujit

Është dashur vetëm një orë reshje që rrugët e disa lagjeve në Fier të ktheheshin në problem nga përmbytjet për banorët. Disa lagje të qytetit  si “Konferenca e Pezës”, Kongresi i Përmetit”, Lagjja “Liri Gero” janë përmbytur nga reshjet. Fatmirësisht reshjet nuk kane pasur intensitet dhe në lumin Gjanica si dhe në Vjosë e Seman nuk ka pasur prurje por gjithcka ka qene normale.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close