Lajme

Fier, marshim sensibilizues me rastin e dites nderkombetare kunder dhunes ndaj grave (FOTO)

Bashkia Fier se bashku me Policine e Shtetit, Engim etj zhvilluan nje marshim dhe aktivitet sensibilizues dhe ndergjegjesues me rastin e Dites Nderkombetare per Eliminimin e Dhunes ndaj Grave.

Asambleja e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara ka caktuar 25 nëntorin si Ditën Ndërkombëtare për Eliminimin e Dhunës ndaj Grave. Në këtë datë zhvillohet fushata 16-ditore e njohur si “16 Ditët e Aktivizimit Kundër Dhunës me Bazë Gjinore”, e cila përfundon në 10 dhjetor me Ditën Ndërkombëtare të të Drejtave të Njeriut.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: