Lajme

Fier, Ndalohet 42-vjeçari

Një 42-vjeçar ka rënë në p ranga të policisë për k ultivim të lë ndëve n arkotike në Cakran. Në kuadër të operacionit ‘Vreshtas’ është a rrestuar Muhamet Xhafaj, pasi gjatë kontrollit të policisë në banesën e tij u gjetën l ëndë n arkotike dhe a rmë z jarri.

Policia njofton se janë s ekuestruar në cilësinë e provës materiale 56.3 kg l ëndë n arkotike c ann abis sativa, 2785 fara k anabisi, fidanë të dyshuar c annabis s  ativa të kultivuar në vazo lulesh, 1 a rmë gjahu karabinë, sende që shërbejnë për kultivimin e b imëve n arkotike dhe 2 aparate celularë.

Materialet proceduriale i kaluan  Prokurorisë pranë Gjykatës së Shkallës së parë Fier për veprat p enale “Prodhimi dhe shitja e n arkotikëve”,,.

“T rafikimi i l ëndëve n arkotike”, “Kultivimi i b imëve n arkotike” dhe “Mbajtja pa leje e a rmëve të gjuetisë dhe sportive”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: