Lajme

Fier, Takime me nxënësit e klasave të gjashta me qëllim edukimin e të rinjve për një brez pa…

Fier, Takime me nxënësit e klasave të gjashta me qëllim edukimin e të rinjve për një brez pa d rogë, pa duhan, pa a lkool. Policia e Fierit ka filluar takimet sensibilizuese në shkollat 9-vjeçare publike dhe jopublike të Qarkut Fier në kuadër të policimit në komunitet.

Punonjësit e Policisë, në kuadër të programit “Edukimi, ndërgjegjësimi dhe reduktimi i kërkesës për d rogë dhe substanca të tjera të r rezikshme”, gjatë javës që lam pas kanë zhvilluar orë mësimore me nxënësit e klasave të 6-ta për ndërgjegjësimin e tyre për efektet negative të duhanit, al koolit dhe përdorimit të substancave n arkotike, të cilat janë të dëmshme për shëndetin.  Gjatë këtyre takimeve nxënësit janë njohur nëpërmjet videove të përgatitura nga punonjësit e Policisë me efektet negative që shkakton në jetën e tyre përdorimi i këtyre s ubstancave.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close