Lajme

Fier, u digjet shtëpia, kryefamiljari qan me ngashërim krah gruas dhe dy fëmijëve të mitur (Video)

Një banesë në Mbrostar në Fier është përfshirë nga flakët. Në godinën thuajse të shkatërruar jeton Astrit Metua me bashkëshorten dhe dy fëmijët e mitur në gjendje të vështirë ekonomike.

Fatmirësisht gruaja dhe fëmijët kanë qenë në qendrën shëndetësore, ndërsa Metua ka tentuar të futet mes flakëve për të shuar zjarrin. I ulur në rrugën përballë shtëpisë së djegur Astriti, bashkëshortja dhe dy fëmijët, qajnë se nuk kanë më një strehë ku të qëndrojnë. Familja jetonte duke mbledhur bidona.

(Për këdo që mund t’i vijë në ndihmë familjes, ky është numri i telefonit ku mund t’i kontaktoni: 0692621003)

VIDEO

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close