Lajme

Finiq/ Kutia e votimit të fshatit Livinë gjendet e hapur, janë zhdukur mbi 500 fletë boshe…

Kutia e votimit të fshatit Livinë, në Finiq është vlerësuar e pavlefshme dhe rasti i është dërguar për shqyrtim KQZ-së. Sipas gazetarit Artur Bibe, është rast i çuditshëm, sepse brenda kutisë nuk ishin fletët e papërdorura. 550 nga 600 fletë votimi janë zhdukur. Kutia është gjetur e hapur. Ndërkohë që, në kuti ndodhen Janë 95 fletë votimi, të sakta nga të cilat 90 janë të njërit kandidat.

Sipas gazetarit të Top Channel, në qendrën e votimit në këtij fshati, nuk punonte kamera dhe as pajisja e identifikimit. Mungesa e fletëve të paplotësuara, për shkak se zgjedhësit nuk janë paraqitur për të votuar mund të jetë neglizhencë e komisionerëve ose rast i vjedhjes së votës. Në bashkinë Finiq, PS ka marrë fitoren me 1875 vota, e ndjekur nga PD me 1195 vota dhe më pas nga LSI me 167 vota.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: