Lajme

Flasin fqinjët: Ishte djalë i mirë, rruga kishte ndriçim

Dy prej fqinjëve të 25-vjeçarit të v rarë sot, Klodian Rasha,  ka folur për mediat dukje u shprehur se i riu njihej si një djalë i mirë në zonë. Sipas tyre, ai ishte një djalë i qetë dhe nuk ka shfaqur probleme në zonë. Ndërsa fqinja tjetër tregon se, ndryshe nga njoftimi i P olicisë, rruga ka patur ndriçim. “Nuk e di çfarë të them. Ne e shikonim që rrinte këtu përjashta, nuk n gacmonte njeri. Asgjë, Nuk mundem të flasë për atë njeri. Ka qenë djalë shumë i mirë”.

Keni patur shqetësime të mëparshme? “Nga ky djalë jo, jo…”Ndërsa një tjetër fqinje thotë gjithashtu fjalë të mira për 25-vjeçarin. “Vinte më pyeste gjithmonë, nëna si je, në emër të nipit se ishin një moshë. Ke nevojë të të shërbejë në këtë kohën e pandemisë? Jo jo i thosha. Mos kini merak më thoshte, për çdo gjë është këtu. Ka qenë djalë i mirë, i urtë. Se çfarë thotë dynjaja nuk e di. Nuk kam ndjerë asnjë zhurmë, asgjë. Tani kur më tregoi djali më erdhi shumë keq“, thotë fqinja tjetër. Sipas zonjës, “dritat janë të ndezura gjatë natës. Çdo natë. Vij kontrolloj çdo natë portën dhe binte drita e rrugës”.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: