fbpx
Lajme

Flet 65-vjeçarja nga Lezha: Më detyroi të bëja 10 fëmijë, ma nxiu jetën!

Një ngjarje e rë.ndë ka ndodhur para pak ditësh, ku një 61-vjeçar nga Lezha, Lesh Deda, h.umbi jetën në spital, pasi u g.odit me sqepar nga e shoqja. Ai qëndroi në koma për më shumë se dy javë. Ndërkohë, e shoqja, Drane Deda, ditën e sotme ka marrë lajmin e ndarjes nga jeta të të shoqit.

Ajo ndodhet në qe.li, pasi u ar.r.estua pas krimit. Tashmë ndaj saj rëndon ak.uza “Vr.a.sje e bashkëshortit”. Ndërkohë Drane Deda ka deklaruar para efektivëve se vazhdimisht ata kishin patur kon.f.likte, ndërsa i shoqi e kishte detyruar të bënte dhjetë fëmijë dhe iaa kishte nxirë jetën.

Ajo tha: Më det.yroi të bëja 10 fëmijë, më është nx.irë jeta me të edhe pse kam vijuar të qëndroj kaq gjatë. Atë ditë nuk jemi grindur fare. Ai ishte në gjumë, dhe unë shkova në magazinë mora një sqepar dhe ashtu siç flinte e kam q.ël.luar dy-tre herë, ku kam menduar se e kam vr.a.rë pasi nuk ka lëvizur fare.

Më pas kam shkuar në shtëpinë e kunatës dhe i kam treguar se çfarë ndodhi. Drane Deda, tashmë rre.z.ikon një dë.n.im prej 35 vite he.qje lirie për ‘eli.mi.nimin’ e bashkëshortit të saj, Llesh Deda.

Trego më shumë

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button