Lajme

Flet prokurori i Përmetit: Nuk kam në dorë asnjë dosje të veçantë

Prokurori i Përmetit, Asllan Bajrami është kërcënuar në krye të detyrës së tij. Në dritaren e zyrës së prokurorit është gjetur një fishek i cili duket se është vendosur në shenjë mesazhi.

Prokurori Bajrami ka deklaruar se nuk e di me saktësi se për cilin hetues ka qenë ‘ky mesazh’. Në dëshminë e dhënë përballë grupit hetimor, Bajrami është shprehur se ai nuk ka armiq dhe as dosje të rëndësisë së veçantë në duar, që mund ta bëjë të dyshojë tek ndonjë person.

Plumbi ishte në pjesën e jashtme të dritares së zyrës. Zyra ime është brenda godinës së Gjykatës së Përmetit, ku ushtrojnë detyrën edhe tre gjyqtarë, dhe që është pronë e Ministrisë së Drejtësisë. Menjëherë sapo kam parë plumbin, i jam drejtuar policisë.

Në prokurori jemi 20 punonjës hetimi, duhet të zbardhur se për kë ishte, unë nuk kam në dorë dosje të rëndësisë së veçantë, nuk kam asnjë a rmik dhe nuk dyshoj tek askush, ia kam lënë në dorë hetimit.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Back to top button
Close
%d bloggers like this: