Lajme

FOTO, dhi.mbje e lot/ Një lule në bankën e zbrazur, si vd.iq tra.gjikisht nxënësi në Fier

E dhi.mbshme ajo që ka ndodhur në fshatin Cakran të Fierit. Nxënësi Gresildo Beqaj, në klasën e 11 në gjimnazin “Mustafa Hoxha” ka ndërruar jetë në mënyrë të papritur.

Humbja e Griseldos ka shkaktuar dhimbje dhe lot jo vetëm tek familjarët, por edhe tek shokët dhe shoqet, të cilët kanë vendosur një tufë me lule mbi bankën ku djali ulej. Ndërkohë stafi i shkollës e përshkruan Griseldon si djalë të qetë, fjalëpak dhe me buzëqeshje rrezëllitëlle.

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close