Lajme

Foto\ Drejtuar Aku-së. Me shëndetin mos bëni lojra! Blen salsiçe te një market ne Vlorë, dhe i dalin të prishura

Me shëndetin mos bëni lojra! Blen salsiçe te një market ne Vlorë dhe i dalin të prishura, pavarësisht se nuk ishte pranë afatit të skadencës. Denoncimi i gazetares Afrovita Hysaj në rrjete sociale ndaj Aku-së.

Unë nuk e di se çfarë ia siguron gjithë këtë komoditet Anit të Aku-së… rast pas rasti, denoncim pas denoncimi dhe Ani ka harruar që ka në punë disa grupe që muuuund të punojnë jo vetëm për vjeljen e gjobave të pashkruara, por edhe të kontrollojnë ushqimet ndonjëherë.

Është çështje shëndeti, është çështje jete, është çështje që prek fëmijët…. vidhni sa të doni, pasurohuni sa të doni…Ama me shëndetin mos bëni lojra!

Artikuj të ngjashëm

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Back to top button
Close